El CE Mataró presenta Raul Monroy com a nou entrenador del primer equip

El tècnic mataroní aquesta temporada ha aconseguit l'ascens amb el juvenil a Lliga Nacional

Aquesta tarda al Municipal del Centenari s'ha realitzat la presentació oficial de Raul Monroy com a nou tècnic del primer equip del CE Mataró per a la temporada 2018-19.

180613Fu_Presentació

En la roda de premsa que s'ha realitzat, el president Fran Seijo ha fet la presentació oficial del nou tècnic, que durant aquesta passada temporada ha estat dirigint l'equip juvenil, aconseguint el campionat de Preferent i portant-lo novament a la Lliga Nacional.

Raul Monroy (39 anys) és mataroní i havia jugat a la base de l'UD Cerdanyola i va arribar a debutar amb el primer equip. Després va passar a jugar al Llavaneres, i allà mateix, als 30 anys, va començar la seva carrera d'entrenador. Després va entrenar l'Arenys de Mar, el Liverpool de la nostra ciutat i finalment el mes de desembre del 2016 va entrar a formar part del cos tècnic del CE Mataró on va portar el juvenil B. I aquesta temporada ha dirigit el juvenil A portant-lo al títol i a la Lliga Nacional.

El nou tècnic ha dit que l'objectiu de l'equip, com no pot ser d'altra manera després d'haver quedat ben a prop en les dues darreres temporades, ha de ser l'ascens a 1a Catalana. Ell ho ha viscut de ben a prop, seguint la trajectòria dels equips d'Encinas i Aybar, i sap de la dificultat que té aquesta categoria, on tant pocs equips aconsegueixen el premi, però s'ha de lluitar per obtenir-lo.

180613Fu_RaulMonroyrodapremsa


Però, diu Raul, que també s'ha d'aconseguir que la gent torni a omplir les grades, ben predisposats a veure bon futbol. I els jugadors s'ho han de creure i s'han de fer seu el club, un club històric que mereix estar més amunt. I ha acabat dient que el primer equip ha de ser un referent per al futbol base, i s'ha d'aconseguir que els jugadors es quedin en el club quan passen a l'edat sènior.

Està en marxa la confecció de la plantilla. Gran part dels jugadors que han format la base de la temporada passada han renovat. S'han incorporat tres jugadors de molta vàlua i experiència en categoria superiors i que han de reforçar molt l'esquema de l'equip. També passaran al primer equip tres jugadors del juvenil. En els propers dies ja estarà llesta la plantilla i es podran donar tots els noms.

Però el que és indubtable, una vegada hem parlat amb ell, és que Raul Monroy destil·la il·lusió en les seves declaracions, i vol encomanar-la a l'afició groc-i-negra i a la plantilla que tindrà a les seves ordres. I ja té ganes de posar-se a la feina...
A veure si a la tercera va la vençuda i el CE Mataró torna a 1a Catalana.