El CE Mataró presenta al nou tècnic, Josep Maria Gonzalvo

El president va afirmar que la relació entre alguns jugadors i Serrano estava deteriorada

El CE Mataró va presentar ahir al nou tècnic del primer equip, Josep Maria Gonzalvo, després de la sorprenent destitució de Marc Serrano. El club va rescindir el contracte de Serrano després de guanyar tres partits consecutius per les discrepàncies de part de la plantilla amb la nova forma de treballar de l’entrenador.

Serrano s’havia mostrat molest en dies anteriors per com havien succeït els aconteixements i per com la directiva havia portat la seva destitució. El president del club, Francisco Gonzalo va afirmar ahir respecte a aquest tema que malgrat que “no era el moment oportú, la relació -amb part de la plantilla- estava deteriorada i podia esclatar en qualsevol moment”. “El vestidor es trobava en crisis permanent i quan passa això no importa si es guanyen un, dos o tres partits seguits”, va afegir el president.

La figura de Jaume Creixell
I es que part de la plantilla encara té en ment a Jaume Creixell, l’ex tècnic mataroní que va deixar el club per ocupar el càrrec de director esportiu del Sant Andreu. “La marxa de Jaume Creixell va provocar desconfiança en els jugadors; volíem continuïtat però els jugadors potser no ho van entendre i això va provocar un distanciament”, va explicar Francisco Gonzalo.

El nou tècnic
Per la seva part, el nou míster del conjunt groc-i-negre Josep Maria Gonzalvo va mostrar el seu respecte per l’entrenador sortint amb qui fins i tot va parlar el dia de la seva presentació. Gonzalvo va reconèixer la estranya situació de la seva arribada. “Es una situació atípica ja que normalment quan un entrenador arriba a mitja temporada, es troba un equip mal classificat i no és el cas”, va dir. Respecte a la figura de l’omnipresent Creixell, Gonzalvo va afirmar que “al club li han passat moltes coses en poc temps i vinc a treballar, a fer veure als jugadors que hi ha una exigència; però estar clar que venim a gaudir”.

Josep Maria Gonzalvo és un tècnic amb experiència en equips de categoria superior com el Barça B o el Figueres, però afronta aquesta nova etapa amb ambició. “Diuen que he baixat de categoria, pero jo els hi dic que la recuperaré d’aquí uns mesos”, va assegurar. Pel que fa a possibles canvis de jugadors o tàctics el nou entrenador va afirmar que no creu que s’hagi de canviar massa. “El que ha funcionat bé miraré de no tocar-ho”, va concloure.