Dissabte arrenca a Mataró la Copa Catalana Masculina

El Joventut Handbol Mataró rebrà a les 18 hores la visita de l’OAR Gràcia Sabadell

Sant Esteve ses reovires-mataroAquest dissabte a les 18 hores el Joventut Mataró rep l’OAR Gràcia en el primer partit de la Copa Catalana. En el grup a més hi figuren Palautordera, La Roca i Sant Joan Despí.
L’equip femení, que va debutar amb victòria davant el Sant Esteve Sesrovires, aquesta setmana es desplaça a Lleida per enfrontar-se l’Associació Lleidatana.

L’Handbol Llavaneres femení imbatut a la Copa Federació

L’equip femení del Llavaneres que aquesta temporada ha tornat a l’activitat a nivell sènior, està tenint una molt bona trajectòria a la Copa Federació, ja que ha guanyat els set partits disputats i ja està classificat per a la segona fase.

Ona Muñoz lluita per la permanència amb el Castelldefels

La mataronina Ona Muñoz, després d’unes setmanes d’absència, s’ha reincorporat a l’equip del Castelldefels que lluita per la permanència a la Divisió d’Honor Estatal. En el darrer partit va empatar a 22 a la pista del Etxebarri basc i l’Ona va marcar dos gols.

Títols catalans de base

Els passats dies 12 i 13 es van disputar diversos TOP-4 de Campionats de Catalunya de base on alguns jugadors i jugadores mataronins han tastat el sabor del triomf jugant en equips foranis.

Eduardo Calle va aconseguir el títol català infantil formant part del FC Barcelona que va guanyar el BM La Roca, sent el màxim golejador de la final.

Per la seva part Marta Conejo, Judith Vallejo i Marina Camacho, formant part del BM Granollers, van proclamar-se també campiones en categoria infantil femenina en superar a la final el Sant Quirze.

Mar Díaz (BM Granollers) va quedar campiona de 1a Catalana sent la millor jugadora de la fase final