L'infantil femení del Joventut guanya la Copa Federació

Va superar a la final jugada a Barberà, a l'Handbol Roquerol

El passat dissabte es va jugar a Barberà del Vallès la final de la Copa Federació d'Handbol en categoria infantil femenina entre els equips del Joventut Handbol Mataró i l'Handbol Roquerol, acabant amb el triomf de l'equip mataroní que ha tancat una brillant temporada amb un títol ben merescut.

Els dos equips havien jugat fa pocs dies la final de la 1a Catalana amb victòria de l'equip de La Roca, però en aquesta ocasió el resultat ha canviat totalment i l'equip groc-i-negre s'ha fet amb la victòria per un contundent 28-17.

L'equip el formen: Alícia Fernàndez i Laura Iglesias (porteres), Dunia Haitami, Natàlia Anadón, Marina Fernández, Laura Puerto, Anna Cerrada, Almodis Peguera, Maria Muñoz, Míriam Gutiérrez, Clàudia Cuenca, Clàudia Grajal i Ainhoa Rodríguez. Cal destacar que Maria Muñoz va ser proclamada millor jugadora del partit i Alícia Fernández, millor portera.

Ha_Infantil femení

L'aleví femení subcampìó de la Copa CEVO

Per la seva part l'equip aleví femení del Joventut Handbol Mataró va acosenguir el passat dissabte el subcampionat de la Copa CEVO (Consell Esportiu del Vallès Oriental) després de derrotar el Canovelles i el Palautordera i quedar segon a la classificació final.