Eduardo Calle plata al "Mundialet" d'handbol sub-17

La selecció espanyola va caure davant Alemanya a la final

El mataroní Eduardo Calle (FC Barcelona) va aconseguir la medalla de plata al "Mundialet" d'handbol sub-17, que s'ha celebrat a París simultàniament amb el Mundial d'Handbol. La selecció espanyola va perdre la final davant Alemanya per 30-25 en un partit vibrant i en el qual es va imposar el superior potencial físic dels germànics.

170123Ha_callefinal

En aquesta final, com en tot el torneig, va destacar l'aportació dels cinc jugadors del Barça, sobretot de Mamadou Dioucou (8 gols a la final), escollit millor jugador del torneig. L'Eduardo Calle, que és el capità de la selecció, va fer 4 gols, igual que havia fet a la semifinal davant Itàlia.

Espanya només va perdre el partit final

A la primera fase Espanya havia derrotat Polònia (22-15), Algèria (34-15), Turquia (28-20), Qatar (29-6) i finalment a l'amfitriona, França, per 25-20, i a la semifinal a Itàlia per 25-18.

El nom del campionat oficialment és el Campionat del Mediterrani 2017, però ja es veu, amb les seleccions que hi han participat, que aquest any, en celebrar-se conjuntament amb el Mundial absolut, ha agafat un caràcter més ampli i se l'anomena el Mundialet sub-17, que en aquest esport no existeix oficialment per a aquesta edat.

170124Ha_PlataCalle