El Joventut Handbol Mataró, que juga a casa, vol continuar imbatut en el 2020

L’equip femení, que lluita pel tercer lloc de Plata, es desplaça a Eivissa

Handbol JH Mataró - Sant Esteve Palautordera

El dissabte, a les 18 hores, el Joventut Handbol Mataró repeteix a casa, i hi tornarà la setmana vinent. Degut a un canvi, a la 1a volta el partit contra el Sant Esteve de Palautordera es va jugar al Baix Montseny, i ara serà l’equip vallesà el que vindrà a Mataró.

L’equip mataroní, deixant a part el líder, és el que té la millor ratxa positiva de la 1a Estatal, amb vuit jornades seguides sense perdre i encara no coneix la derrota en tot l’any 2020. Sergi Rodríguez ha fet creure en les seves possibilitats als seus jugadors i tot que van tenint algunes baixes importants ho saben solucionar amb èxit.

L’equip santestevenc arriba després de set setmanes sense conèixer el triomf. Però van estar a punt d’aconseguir-lo a Sabadell la setmana passada, perdent per la mínima contra l’OAR Gràcia, que és el tercer classificat. Ara el buscaran a Mataró.

És una bona ocasió per veure en acció el màxim golejador de la categoria, el santestevenc Jordi Planas, que porta 166 gols (amb una mitjana propera als 9 gols per partit). Veurem si la defensa mataronins el pot frenar…

 A la 1a volta el Sant Esteve de Palautordera va guanyar per 31-27.

Els antecedents d’aquest partit a 1a Estatal són aquests:

2018-19    Jov. Mataró - S.Est. Palautordera          32-26
2017-18    Jov. Mataró - S.Est. Palautordera          34-22
2016-17    Jov. Mataró - S.Est. Palautordera          30-36

Handbol JH Mataró - Puig d'en Valls

L'equip femení juga a Eivissa

L’equip mataroní, que és 4t amb 28 punts, està en bon moment i lluita pel tercer lloc de Plata Estatal, i per ser el millor equip català de la categoria. Aquest dissabte (17:30 hores) juga a Eivissa, on no ho tindrà fàcil davant un equip que és 11è amb 12 punts, però lluita per evitar el descens. A Mataró ja va complicar la victòria local perdent per un ajustat 21-18.

La temporada passada a Santa Eulària la victòria va ser mataronina per 23-26.