El Mis Ibérica Mataró regala incomprensiblement tres punts

En un partit d’alts i baixos, d’alternatives, una remuntada sorprenent de l'Asturhockey va decidir el partit en els darrers minuts

Dissabte al vespre visitava Mataró l’Asturhockey CP, de Grado, i van arribar minvats de forces, ja que comptaven amb només 5 jugadors, porters a banda. Semblava una bona ocasió perquè els locals, establint un ritme ràpid de joc, poguessin aconseguir la primera victòria del curs, però no va poder ser així. El Mis Ibérica Mataró es va complicar el partit amb un seguit d’errades que podríem qualificar d’infantils, tant per part d’alguns jugadors com a la pròpia porteria. I és que encaixar 8 gols, en hoquei patins d’aquest nivell, és ben bé inadmissible.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Asturhockey

De tota manera, el partit va començar bé, amb ocasions clares pels locals i avançant-se en el marcador, al minut 5, de l’estic de Marc Povedano amb un xut llunyà que va entrar a la porteria entre rebots i confusió. L’equip local, que vestia de blau, dominava el joc i el marcador, però dos minuts després, un xut llunyà, gairebé des del centre del camp, va anar directe a l’escaire d’Albert Povedano i aquest no va poder treure-la. Al minut 12, els visitants van avançar-se en el marcador per primera vegada, i tot seguit  va ser el Mataró el que va empatar amb un altre gol de “Pove”. Abans del descans, però, va arribar la primera errada greu del Mataró, amb una passada horitzontal, al centre del camp entre els dos últims jugadors locals. Pedro González, que acabaria convertit en l’heroi de l’equip visitant amb 5 gols, va robar la pilota, va anar sol cap a porteria i va fer inútil cap esforç del porter del Mataró, fent el 2-3 abans del descans.

Ben aviat a la segona part, en una jugada confusa a l’àrea mataronina, els visitants van anotar el 2-4 amb una altra rematada de Pedro. Van succeir, a continuació, els millors minuts dels locals, que primer de pilota parada, Figa de penal i Bartrés de falta directa, van situar l’empat al marcador; i a continuació amb un golàs d’Àlex Cantero es van situar per davant amb el 5-4. Tot i que els visitants van poder tornar a anivellar el resultat amb un altre xut llunyà, Bartrès va donar el que semblava l’estocada definitiva. Va anotar el 6-5 en una jugada individual i el 7-5, altre cop de falta directa. Quedaven 8 minuts i el que havien de fer els locals era asserenar el joc, dominar la pilota i tancar el partit. Però de manera incomprensible, va haver-hi un relaxament general, com si tota la feina estigués feta, i 3 gols visitants en 3 minuts van capgirar el marcador deixant l’afició mataronina amb un pam de nas.

MiS Ibérica CH MATARÓ – Asturhockey CP  7-8

MiS Ibérica Mataró: Albert Povedano (porter), Èric Florenza, Marc Povedano (2), Jordi Bartrès (3), Marc Figa (1) – equip inicial-, Èric Serra, Ferran Guimerà, Àlex Cantero (1), Oriol Lladó i Sergi Grané (ps).