Les noies del CH Mataró campiones d'Europa sub-17

Les joves mataronines repeteixen títol europeu per segon any consecutiu

Campiones Europa Sub-17

L'equip sub-17 femení del Club Hoquei Mataró s'ha alçat per segon any consecutiu com a campió d'Europa de la seva categoria. Les mataronines, amb moltes jugadores que ja juguen al primer equip del club a l'OK Lliga, ha fet valer la seva experiència per aconseguir aquest nou èxit en aquest campionat jugat a la ciutat italiana de Breganze.

L'equip mataroní va aconseguir classificar-se per la lluita pel títol després de superar l'Eagle Team (7-0) i el Juventude Salesiana (5-1). En els partits decisius, en format de final triangular, les mataronines van superar 5 a 0 al Rivas Las Lagunas i 8 a 0 al Projekt 2020 suís. Dos triomfs que deixen clara la superioritat del CH Mataró que ha guanyat de manera incontestable aquesta Copa Battistela Sub-17, el Campionat d'Europa de la categoria.

Formen l'equip mataroní: Ariadna Escalas (que és del primer equip), Paula Lladó, i Mercè Prat, com a porteres, Ona Castellví, Carla Fontdeglòria, Aina Florenza i Joana Xicota (que són totes quatre del primer equip), Carla Naranjo, Aina Lleonart, Aida Anton i Marlena Rubio.

CH Mataró sub-17 aixecant copa

MÉS VÍDEOS DELS PARTITS AQUÍ