Última tarda d'hoquei de la temporada al Jaume Parera i León

Partits decisius pels dos primers equips, el masculí encara amb opcions d'ascens i el femení buscxant el cinquè lloc

El CH Mataró d'OK Lliga Plata, amb una mala segona volta, ara és cinquè però encara amb opcions 

El Club Hoquei Mataró va fer una primera volta gairebé perfecte, amb 10 victòries i 3 empats, líders destacats a vuit punts del segon classificat, i tenien marge per cometre errors i seguir al capdavant. Però la segona meitat de temporada ha estat a les antípodes, com a mínim a nivell de resultats, ja que fins ara han sumat 6 derrotes, 4 empats i una sola victòria, però tot i això encara tenen opcions d'assolir l'ascens. Això si, ara són cinquens i no depenen d'ells mateixos, ja que es troben a tres punts del líder i a dos del segon, però no hi ha enfrontaments directes entre els implicats.

181118Ho_CHMVilanova

De fet, gairebé tot els partits dels cinc primers classificats en aquestes dues darreres jornades són contra equips que es troben en terra de ningú, tot i que això no garanteix res. Només el Palafrugell rep aquesta jornada a un Sant Feliu que encara té opcions de salvar-se, i porta cinc jornades sense perdre, i els mataronins visiten precisament al Raspeig en la darrera jornada, que es pot jugar la permanència. Els dos equips que pujarien ara mateix, Alpicat i Manlleu, ho tenen força de cara, però la pressió de no poder fallar pot ser traidora. Palafrugell, Taradell o Mataró estaran a l'aguait de qualsevol errada dels de dalt per intentar aprofitar-ho. Segons els resultats d'aquesta jornada, la darrera pot ser d'infart.

Hoquei CH Mataró - Vilafranca

Aquest dissabte a les 19:15h el Mataró rep al Liceo B en un partit en el que tan sols val guanyar si es vol seguir somiant en l'ascens aquesta temporada. Els resultats no han acompanyat però el joc no ha sigut dolent en les darreres setmanes, a veure si amb més encert de cara a porteria i el recolzament del públic es trona a guanyar. A la primera volta els homes de Larrea van guanyar 4-6 a Galícia, però poc després hi van tornar a jugar a la Copa i van caure 6-2, en la que va suposar la primera derrota de la temporada i punt d'inflexió negatiu, ja que a partir d'aquell moment n'han sumat sis més.

El Primera Nacional Catalana femení comença la lluita pel cinquè lloc

Després del partit de l'OK Lliga, les noies de Nacional Catalana juguen el primer partit pel cinquè lloc contra el Jonquerenc, a les 21h. A la primera fase van guanyar per la mínima, 2-1, mentre que a la seva pista van empatar a dos gols. Per tant, la sèrie a tres partits no serà fàcil, i el Mataró ha d'estar al seu milllor nivell si vol acabar en cinquena posició.

Hoquei CH Mataró - Palau Plegamans B