Espectacular golejada del CH Mataró per seguir somiant

Els locals van ser molt superiors a un Liceo B que ja no s'hi jugava res, i encara tenen opcions d'ascens a OK Lliga

El Club Hoquei Mataró va acabar amb una golejada espectacular ahir dissabte contra el Deportivo Liceo de la Corunya, que encara els permet somiar amb l’ascens a OK Lliga, en una darrera jornada que permet emocions fortes la setmana vinent. L’equip d’Albert Larrea va fer un molt bon partit, treballant de valent en una primer meitat en la que van anar desgastant a l’equip gallec, que va marcar primer al minut sis. Abans del descans els locals tot just van poder empatar, amb el primer gol de Cantero, ja que tot i les moltes ocasions que van tenir, va faltar encert.

Hoquei CH Mataró - Liceo B

A la represa el Mataró ja va poder materialitzar les ocasions de gol, que al primer temps van tenir però no acabaven d’entrar, de forma que al minut deu del segon temps ja manava 5-1 –amb tres gols més de Cantero i un de Martos–, i a partir d’aquest moment els visitants van baixar els braços. En canvi els locals no van treure el peu de l’accelerador, i van anar a buscar la màxima renda de gols ja que en cas d’empats en la darrera jornada, això els podria anar bé. Florenza, Xicota, Palacín, Romero i Cusachs per partida doble es van afegir al festival golejador, mentre que Cantero va fer el seu cinquè, i juntament amb un gol de penal visitant s’arribava a la golejada més espectacular de la temporada de 13-2.

CLUB HOQUEI MATARÓ 13-2 DEPORTIVO LICEO B

CH MATARÓ: Sergi Grané, Gerard Cusachs (2), Eric Florenza (1), Pau Palacín (1) i Àlex Cantero (5) equip inicial; Oriol Lladó, Bernat Romero (2), Adrià Martos (1), Conrad Xicota (1), Jaume Gisbert (ps).
GOLS: 6’ Parga (0-1); 22' CANTERO (1-1); 32' CANTERO (2-1); 34' CANTERO (3-1); 35' CANTERO (4-1); 36' MARTOS (5-1); 41' FLORENZA (6-1); 44' XICOTA (7-1); 44' CANTERO (8-1); 47' ROMERO (9-1); 47' PALACÍN (10-1); 49' Candamio de penal (10-2); 49' CUSACHS (11-2); 49' CUSACHS (12-2); 50' ROMERO (13-2).