El CH Mataró vol sumar els primers punts de la temporada

El femení, per la seva banda, visita demà diumenge al potent líder, l'Igualada

Bona ocasió per anar al Jaume Parera, en la visita del Jolaseta basc

Aquest dissabte a les 20:30h el CH Mataró té una bona oportunitat per sumar els primers punts de la temporada contra el Jolaseta de Getxo. Ara mateix, amb només dues jornades disputades, l'equip mataroní és l'únic equip a zero, i només tres equips encara no han perdut, pel que es preveu molta igualtat en aquest grup. Per la seva part el Jolaseta només té un punt aconseguit a la pista del Vilanova.

En el precedent més recent, fa dues temporades, el resultat va ser de 4-0, mentre que la temporada 2013-2014 el resultat va ser de 9-6. Amb el suport del Front Mataroní i tota l'afició local, ben segur que l'equip d'Albert Larrea pot sumar la primera victòria i iniciar una dinàmica pòsitiva.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Jolaseta

L'equip de Lliga Nacional femenina vista al líder

Per la seva banda el CH Mataró femení té aquest diumenge a les 16:05 un repte complicat, amb la visita a l'imbatut Igualada, que lidera el grup amb autoritat. El Mataró és un dels dos equips que ha aconseguit no perdre-hi, ja que en el primer partit de lliga el resultat va ser de 4-4. La temporada passada el resultat va ser de 2-1, però en les quatre anteriors visites, les mataronines havien pogut guanyar a l'equip de l'Anoia a domicili. A veure si poden donar la sorpresa, aprofitant la bona dinàmica de l'equip.

Hoquei CH Mataró - Igualada