El CH Mataró executa bé el pla per sumar els seus primers punts

Els locals van dominar al Jolaseta des del principi, sabent portar el ritme i sentenciant al final

El CH Mataró tenia ben clar que no podia passar una altra setmana sense sumar, i els jugadors d'Albert Larrea sabien quin era el camí per sumar la primera victòria davant del Jolaseta, començant per intentar marcar a la primera meitat, cosa que encara no havia aconseguit cap equip aquesta temporada. Cusachs va marcar al minut cinc, i això va donar moral a l'equip local, tot i que amb aquest resultat s'arribava al descans.

CHM - Jolaseta

A la segona meitat els mataronins van sortit molt concentrats, i això els va permetre fer el 2-0 de seguida amb un gol de Florenza. Els visitants van fer el 2-1 de seguida, però la resposta local no es va fer esperar i en menys d'un minut Cantero feia el 3-1, a la sortida d'una falta. Amb aquest resultat el Mataró va saber controlar molt el partit, creant ocasions i fent que el Jolaseta arribés forçat a porteria, amb un Grané immens sota pals. La golejada es va materialitzar a la recta final del matx, ja que els darrers tres gols de Lladó, Cusachs i Romero van caure en poc més de quatre minuts, portant a una primera victòria que ajudarà a canviar la dinàmica de l'equip.

CH MATARÓ - RC JOLASETA 6-1

CH MATARÓ: Sergi Grané, Gerard Cusachs (2), Eric Florenza (1), Erik Gual i Alex Cantero (1) equip inicial; Oriol Lladó (1), Bernat Romero (1), Guillem Carbonell, Conrad Xicota i Martí Almerich (ps).