Victòria de mèrit del CH Mataró a Vilanova

L'equip d'Albert Larrea va estar molt sòlid per guanyar per tercera setmana consecutiva

Després del mal inici de temporada, amb dues derrotes consecutives, el CH Mataró ha recuperat bones sensacions, i després de guanyar a la pista del Vilanova ja encadena tres victòries de forma consecutiva. Va ser un partit molt disputat, contra un equip també en línia ascendent i que sempre costa a casa seva, però l'equip d'Albert Larrea va saber aplicar tota la feina de la setmana a la pista per emportar-se els tres punts.

181118Ho_CHMVilanova

A la primera meitat els visitants van tenir el partit força controlat, molt forts en defensa i evitant que els locals creessin excessiu perill, aconseguint marxar al descans amb el 0-1 favorable gràcies a un gol de Xicota. A la represa el Mataró es va posar 0-2 amb un gol de Florenza als cinc minuts, i semblava que podria sentenciar el partit ja que van tenir ocasions clares per posar-se 0-3, però llavors el Vilanova va reaccionar i en menys d'un minut van empatar el partit (2-2). Els mataronins van tenir prou serenor per no perdre el control del partit, i amb un gol de Cusachs dos minuts més tard van tornar a agafar les regnes del matx, recuperant la solidesa defensiva per fer-se amb la victòria.

Ara el CH Mataró ja es troba a tan sols tres punts del líder, l'Alpicat, al que precisament reben aquesta setmana al Jaume Parera i León, dissabte a les 20:30h. Una victòria faria recuperar a l'equip les sensacions de la primera meitat de la temporada passada.

CP VILANOVA 2-3 CH MATARÓ

CH MATARÓ: Sergi Grané, Oriol Lladó, Eric Florenza (1), Gerard Cusachs (1), Erik Gual equip inicial, Conrad Xicota (1), Àlex Cantero, Bernat Romero, Guillem Carbonell i Martí Almerich (ps).