Esplèndida defensa del CH Mataró per superar al líder

L'equip d'Albert Larrea va imposar-se a l'Alpicat exhibint-se i ja encadena quatre victòries (6-1)

• Fotos de Dani Ferrer
  • Dilluns, 25 Novembre 2019 11:32

Hoquei CH Mataró - Alpicat

Partit esplèndid del CH Mataró en defensa, que els va permetre posar els fonaments per una victòria espectacular contra el potent Alpicat, que arribava al Jaume Parera com a líder del grup Nord d'OK Lliga Plata. Els jugadors mataronins van sortir molt concentrats des de l'inici, conscients que tan sols treballant amb seriositat podien tirar el partit endavant, i la seva generositat al darrera, sacrificant-se en tot moment pel company i sabent on havien d'estar en tot moment, els va permetre acabar superant clarament a l'equip lleidetà.

A la primera meitat, un gol d'Èrik Gual va permetre als locals marxar al descans amb l'1-0 favorable, un resultat curt pel que s'havia vist a la pista. A la represa l'Alpicat va empatar de seguida, al minut dos, però això no va alterar gens ni mica el plantejament mataroní, que va estar molt ferm i es va sobreposar de seguida. El Mataró generava moltes ocasions, i això es va anar traduïnt al marcador, que quan no s'havien jugat ni vuit minuts ja era de 3-1, amb gols de Cantero i Cusachs des del punt de penal.

A la recta final el Mataró va anar doblegant a l'Alpicat a base de gols, amb l'ajuda també d'una afició local totalment entregada, amb el Front Mataroní al capdavant. Xicota va fer el 4-1 quan encara quedaven onze minuts pel final, i els dos gols que van arrodonir la golejada ja arrivaben a les acaballes, amb les dianes de Gual i Florenza. Quarta victòria consecutiva per l'equip d'Albert Larrea, que ha demostrat que les dues primeres derrotes van ser un accident i ja és segon a la classificació, superat tan sols per l'Arenys de Munt.

CH MATARÓ 6-1 HC ALPICAT

CH MATARÓ: Sergi Grané, Oriol Lladó, Èric Florenza (1), Gerard Cusachs (1), Àlex Cantero (1) equip inicial, Conrad Xicota (1), Èrik Gual (2), Bernat Romero, Guillem Carbonell i Martí Almerich (ps).