Huracà mataroní a Galícia amb un contundent 1-12

El CH Mataró va arrasar ahir al Liceo B a domicili amb una efectivitat ofensiva molt alta

El CH Mataró segueix demostrant que les dues derrotes amb les que va començar la temporada van ser un accident anecdòtic, ja que després de passar pel sobre del Liceo B ahir dissabte encadenen cinc victòries consecutives i lideren la classificació. Això si, a l'espera del resultat d'avui de l'Arenys de Munt, que és d'esperar que no tingui problemes per imposar-se al Jolaseta, penúltim classificat del grup Nord d'OK Lliga Plata.

Hoquei CH Mataró - Liceo B

Una vegada més, l'esplèndida defensa visitant va ser la que va permetre posar els fonaments de la golejada, ja que donava tranquil·litat a l'equip i permetia bones transicions ofensives amb les que s'arribava clarament a la porteria local. El domini mataroní va ser total, i a més el porter local no va estar encertat i això va permetre un percentatge d'encert en atac molt alt en la primera meitat, i els gols van anar caient fins al 0-7 del descans, amb dianes de Cusachs i Cantero per partida doble, Florenza, Lladó i Romero.

A la represa el Mataró va saber no relaxar-se, que en aquestes situacions és el més fàcil, i això va fer que l'equip seguís concentrat per tal de que la segona meitat no fos un tràmit, sinó que els homes de Larrea seguissin treballant i disfrutant, acabant el partit amb molt bones sensacions. Cantero i Cusachs van poder fer els seus tercers gols, i es van apuntar a la festa golejadora Gual, Carbonell i Xicota, de manera que tots els jugadors de pista van aconseguir marcar, i també el porter suplent Almerich va tenir minuts de joc. Gran mèrit aconseguir marcar dotze gols a la pista d'un equip que encara no havia perdut a casa aquesta temporada, i més fent jugar a tots els jugadors de l'equip.

DEPORTIVO LICEO B 1-12 CH MATARÓ

CH MATARÓ: Sergi Grané, Oriol Lladó (1), Èric Florenza (1), Gerard Cusachs (3), Àlex Cantero (3) equip inicial, Conrad Xicota (1), Èrik Gual (1), Bernat Romero (1), Guillem Carbonell (1) i Martí Almerich (ps).