La veterania del Vilassar s'emporta un derbi molt travat

El CH Mataró es va estavellar una vegada més contra la defensa visitant, que treu profit de la seva experiència

  • Fotos de Daniel Ferrer.
  • Dimarts, 10 Desembre 2019 11:59

Hoquei CH Mataró - Vilassar

El CH Mataró arribava al derbi comarcal sense jugar-s'hi res, amb el segon lloc de la classificació a la butxaca, mentre que el Vilassar encara s'està jugant la possibilitat de ficar-se entre els quatre primers i disputar la segona fase de la part de dalt. El partit va ser molt travat, amb poques ocasions clares per part dels dos equips, i no es va decidir fins al final. El Vilassar, amb jugadores més experimentades, va fer valer la seva veterania per mantenir la seva porteria a zero –deixant a les mataronines a zero un cop més, ja que a la seva pista el resultat va ser de 0-0–, i aprofitar un error defensiu local per emportar-se els tres punts.

Hoquei CH Mataró - Vilassar

Tot i la victòria, que els ha servit per posar-se quartes, les noies del Vilassar ho tenen complicat per classificar-se, ja que en la darrera jornada de la primera fase juguen contra l'intractable Igualada, líder que encara no ha perdut cap partit. I a tan sols un punt per sota tenen al Vilanova B i al Reus Deportiu, que tenen partits a priori molt més assequibles.

Hoquei CH Mataró - Vilassar

CH MATARÓ 0-1 CH VILASSAR

CH MATARÓ: Paula Lladó (p), Marta Soler, Adriana Chiva, Aina Lleonart, Ester Anglas, Olga Juanola, Eva Requena i Ariadna Escalas (ps).

Hoquei CH Mataró - Vilassar