Doble cita dels equips del CH Mataró al Jaume Parera

Tant l'OK Lliga Plata com el Nacional Catalana femenina vénen de perdre la setmana passada, amb ganes de refer-se a casa

Derbi amb el Tordera per refer-se a casa, dissabte a les 20:30h

Derbi comarcal amb molts alicients aquest dissabte a les 20:30 h al Jaume Parera, ja que després de la forta ensopegada a Galícia, en un partit molt desafortunat, els mataronins tenen ganes de recuperar sensacions davant la seva afició, i ben segur que tenen clavada també la derrota a Tordera a l'inici de temporada. A més, els quatre precedents més recents a Mataró no han estat favorables, amb tres victòries visitants i un empat.

Ara toca trencar la mala ratxa contra els de l'Alt Maresme (també es va perdre a la primera volta a Tordera per 3 a 2), per no perdre el tren dels primers llocs, ja que si baden de seguida poden perdre varies posicions.

Hoquei CH Mataró - Tordera

A recuperar sensacions contra el Palau de Plegamans B

Aquest dissabte, en l'horari una mica atípic de les 15:30 h, el Mataró rep al Palau de Plegamans B en un partit que ha de servir per recuperar bones sensacions i fer-se fortes al tercer lloc, davant d'un equip que la temporada passada va ser campió –eliminant a les mataronines a quarts de final–, però que aquesta temporada ha baixat molt. Tot i això ben segur que no serà un partit fàcil, ja que el Palau és un equip que sempre dona molta guerra.

Hoquei CH Mataró - Palau Plegamans B