Toc d'atenció per al CH Mataró a la pista del cuer

El Jolaseta va saber aprofitar que l'equip d'Albert Larrea no es va trobar còmode per sumar els tres punts

Ensopegada del Club Hoquei Mataró a la pista del Jolaseta basc, cuer del grup però que s'ha reforçat per intentar salvar la categoria i ja havia guanyat la setmana anterior a Manlleu. És el partit en el que l'equip mataroní es va trobar més desubicat de tota la temporada, amb malt posicionament col·lectiu a la pista. Tot i això es van avançar gràcies a un gol d'Erik Gual, però abans del descans una errada defensiva va permetre als locals empatar el partit.

Hoquei CH Mataró - Tordera

A la represa el Mataró va sortir molt més concentrat, però el Jolaseta va aconseguir marcar dos gols en dos minuts, deixant el partit gairebé sentenciat. Tot i això els visitants van reaccionar, segurament amb els millor minuts de joc del partit, amb ocasions de gol clares, tot i que no va arribar el gol i els locals van fer-se amb la victòria. Malgrat la derrota els mataronins es mantenen al capdavant de la classificació, amb els mateixos punts que l'Arenys de Munt.

RC JOLASETA 3-1 CH MATARÓ

CH MATARÓ: Sergi Grané, Àlex Cantero, Oriol Lladó,  Eric Florenza, Erik Gual (1), equip inicial; Gerard Cusachs, Bernat Romero, Conrad Xicota, Guillem Carbonell i Martí Almerich (ps).