Victòria del CH Mataró per seguir al capdavant

L'equip d'Albert Larrea va superar un Vilanova sempre incòmode, que lluita per la permanència

Important victòria del Club Hoquei Mataró a casa, després d'encadenar dues derrotes consecutives, que serveix per seguir al capdavant de la classificació –amb els mateixos punts que el Manlleu–, i trencar amb la mala dinàmica de resultats. Els locals han fet un partit excel·lent defensivament, molt sacrificats al darrera i amb un Sergi Grané un cop més espectacular sota pals, per poder superar un Vilanova sempre complicat, tot i estar a la part baixa de la taula.

CH Mataró - Vilanova 2020

A la primera meitat ha inagurat el marcador Bernat Romero, i amb l'1-0 s'ha arribat al descans, tot i que s'han tingut opcions clares per tenir una renda més àmplia. A la represa el Mataró ha seguit amb la mateixa dinàmica, i la bona feina ha acabat donant els seus fruits, ja que els gols de Gerard Cusachs i Romero de nou posaven el 3-0 al marcador a falta de sis minuts pel final, deixant el partit sentenciat. Tot i això el Vilanova no ha abaixat els braços en cap moment, i després de fer el 3-1 encara ha tingut una falta directa al darrer minut per posar-se a un gol, que no han pogut marcar. Victòria molt treballada pels mataronins, que permet agafar confiança de cara al desplaçament complicat de la setmana vinent a la pista de l'Alpicat, que és sisè però tan sols a quatre punts.