Neix la Fosbury, la revista digital sobre esport català

La impulsa el grup El Tot i en el número 00 té el waterpolo femení de protagonista

  • Redacció - Fosbury.cat
  • Dissabte, 01 Març 2014 00:00

Fosbury

Avui dissabte a les 12 en punt del migdia ha nascut la Fosbury, un nou projecte editorial del grup El Tot. La Fosbury és la primera revista sobre esport català pensada exclusivament en format digital i interactiu i dedica el seu número 00 de llançament a la generació d’or del waterpolo femení català, campiones del món i subcampiones olímpiques. La revista agafa el nom de Dick Fosbury, el primer saltador d’alçada que va adoptar l’actual tècnica de saltar d’esquena, als Jocs Olímpics de 1968.

Entra i llegeix o descarrega La Fosbury a www.fosbury.cat

La Fosbury es pot llegir o descarregar des de la web fosbury.cat i està pensada com un nou concepte de revista que doni rellevància i ressò a tots els esports “més enllà del futbol”. La revista, que impulsa el grup El Tot, compta amb el suport de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta i vol ser una nova plataforma de difusió per a periodistes i mitjans específics de diferents esports dels anomenats “minoritaris”.

Fosbury

De periodicitat mensual, la Fosbury salta d’esquena avui 1 de març per primera vegada, amb el waterpolo femení de protagonista del tema principal, la “temporada regular”. Altres seccions que integren la revista és “Escalfament”, que inclou un qüestionari al periodista Ricard Torquemada, "Abans de Fosbury" amb reportatges sobre l'arribada del bàsquet a Catalunya i l'evolució del salt d'alçada a partir del propi Dick Fosbury, “Banqueta” amb reportatges d’hoquei, handbol, castells o rugbi i “Pròrroga” amb seccions dedicades als mitjans o els còmics esportius, entre altres.
El número 01, que encara tindrà una major interactivitat, veurà la llum a finals d'abril