Junts és millor

El futbol de la ciutat està en bon moment de resultats i de concòrdia

Futbol CE Mataró - Singuerlin

El futbol mataroní no està on havia estat. Això ho sap tothom. Aquells temps en què el CE Mataró va jugar a 2a B, contra equips com el Girona, el Reus, el Nàstic, l'Hércules o el Castelló, per citar-ne alguns, ja queden lluny, tot i que són d'aquest segle XXI. Però tot gaudint de glòria esportiva, alguna cosa es va fer malament perquè s'acabés on s'està ara, amb el primer equip de la ciutat tres categories més avall.

Una d'elles va ser la mala relació, o la manca de relació entre l'entitat groc-i-negra i els altres clubs de la ciutat. La rivalitat entre Mataró i Cerdanyola, que compartien categoria a 3a, va fer que els equips de les altres barriades, en molts moments se sentissin menystinguts pel tracte rebut per part de l'entitat groc-i-negra.

Ara, els bons resultats fan pensar en un possible retorn del CE Mataró a 1a Catalana. I també en el que seria l'històric ascens de la UD Molinos a 2a. Però a la vegada sembla que hi ha bona harmonia i concòrdia entre els equips de la ciutat, com va quedar palès el diumenge passat. Va ser en el retorn de l'equip groc-i-negre al Municipal del Centenari, després de la millora de les instal·lacions de l'històric recinte. La junta directiva del CEM va agrair a Cerdanyola, Rocafonda, La Llàntia, Juventus, Salesians, Laru i també Dosrius, la col·laboració perquè l'activitat del club pogués continuar amb normalitat. Aquesta relació ha de ser molt positiva per al futbol local. Que duri.