Els primers objectius acomplerts

Advisoria Boet i Joventut Mataró Synergie assoleixen la permanència

Advisoria Boet

Estem tot just a meitat d'abril i alguns del campionats de lliga ja van acabant, entre ells els de dos dels equips femenins de la nostra ciutat que estan a un nivell més alt.  

Ja fa set mesos que l'Advisoria Boet en bàsquet i el Joventut Mataró Synergie d'handbol, van començar el campionat en el segon nivell estatal: la Lliga Femenina 2 i la Divisió Plata, respectivament. En iniciar el campionat els seus Jordis entrenadors, Vizcaíno i Rubi, respectivament, fixaven l'objectiu dels seus equips en la permanència... i després de 26 jornades de lliga l'han aconseguit.

Per a l'equip de l'AE Boet era el debut en aquesta categoria després del brillant ascens de la temporada passada, de la mà del mateix entrenador. L'equip taronja va començar molt bé la temporada, amb 6 victòries en els onze primers partits, que el situaven a la part alta de la taula. I això va venir acompanyat per la bona notícia del patrocini d'Advisoria. Però algunes baixes van trencar el ritme i, a partir d'allà, en els quinze partits restants només han aconseguit dues victòries, per acabar en un 12è lloc discret. Però que servia per acomplir l'objectiu, tot i que amb un  gust una mica agredolç després d'aquell gran inici de campionat.

Per a l'equip del Joventut ja era la segona temporada a la categoria de Plata, i l'afrontava amb canvi d'entrenador i amb alguns reforços. L'equip groc-i-negre, que ja dins la temporada també ha estrenat el patrocini de Synergie, ha fet una campanya molt notable i regular. Han estat el millor equip en pista contrària, guanyant, per exemple, a Benidorm a la pista d'un equip que jugarà les fases d'ascens, i han obtingut la permanència molt abans del final del campionat.

El Joventut acaba la lliga en 5è lloc i com el tercer millor equip català femení d'handbol, només per darrere de Granollers i Sant Quirze.

Veurem si tant un equip com l'altre la temporada vinent poden fer un pas més cap endavant.