La Sirena CNM puja al quart lloc de la Divisió d'Honor

La victòria a Terrassa li permet superar el Rubí

L'equip de La Sirena CN Mataró estava en la cinquena plaça de la Divisió d'Honor, una posició impròpia d'un equip que jugava l'Eurolliga. La victòria que ha obtingut a la piscina del Terrassa, en un partit força disputat, li serveix per superar el Rubí, que ha perdut davant el Sant Andreu, i tornar a situar-se en el quart lloc, en plaça de "play-off".

Waterpolo La Sirena CNM - CN Terrassa

El triomf, per a un equip que patia la baixa d'una jugadora clau com és Helena Lloret, no ha estat gens fàcil. Fins el 4-3 l'equip egarenc ha anat per davant. I al descans el marcador estava igualat a 5 gols.

A l'inici del tercer quart el Terrassa encara s'ha tornat a posar per davant (6-5), però aquest gol ha fet despertar a La Sirena que ha fet un parcial de 0-4, obrint un forat de tres gols que ja seria decisiu i que en el darrer quart s'acabaria ampliant als quatre.

CN TERRASSA 9-13 LA SIRENA CN MATARÓ

LA SIRENA CNM: Gaby Stone, Laura Vicente (1), Maria Bernabé, Lea Bachelier, Brigitta Games (3), Audrey Daule (4), Clara Cambray (4), Cristina Nogué, Marta Bach, Queralt Bertran (1), Júlia Soler, Carla Graupera, Júlia Àvila (ps).
PARCIALS: 3-3, 2-2, 2-4, 2-4.