La Sirena CNM cau davant del Sabadell en la Copa

L'equip sabadellenc ha estat superior i s'ha imposat clarament per 14-7

190208Wa_Sabadell-LSCNM-1

No hi ha hagut miracle i La Sirena CN Mataró ha caigut per 14-7 davant del potentíssim CN Sabadell en els quarts de final de la Copa de la Reina, que s'han disputat aquesta tarda a la piscina del CN Sant Feliu.

L'equip de David Palma ha sortit fort en defensa i amb gran efectivitat en atac i al final del primer quart ja guanyava per 4-1. En el segon quart per uns moments ha semblat possible la remuntada quan Marta Bach i Audrey Daule han aprofitat bé dues jugades de superioritat. Però això ha fet despertar novament a la "bèstia" i el Sabadell ha marcat tres gols en tres minuts per marxar al descans amb 7-3 favorable.

190208Wa_Sabadell-LSCNM-2

Al tercer quart l'equip mataroní, tot i tenir-ho molt complicat, ha continuat lluitant, i ha fet un altre bon parcial de 4-3. Però quan ha vist les expulsions definitives de Laura Vicente i Brigitta Games, la cosa ha quedat vista per a sentència. El Sabadell ja ha començat a pensar en el partit que tindrà demà de semifinals contra el "Medi" i la més que probable final del diumenge contra el Sant Andreu i ha estalviat esforços.

CN SABADELL 14-7 LA SIRENA CN MATARÓ

CN SABADELL: Laura Ester, Mati Ortiz, Anni Espar (1), Bea Ortiz (2), Gisel·la Farré, Maggie Steffens (1); Marina Cordobés (2), Maica Garcia (3), Judith Forca (4), Nona Pérez, Olga Domènech (1), Paula Leiton, Ainara Farré (ps).
LA SIRENA CNM: Gaby Stone, Laura Vicente, Helena Lloret (1), Lea Bachelier (2), Brigitta Games (1), Audrey Daule (1), Clara Cambray (1), Cristina Nogué, Marta Bach (1), Queralt Bertran, Júlia Soler, Carla Graupera, Júlia Àvila (ps).
PARCIALS: 4-1, 3-2, 4-3, 3-1