La Sirena CNM guanya el Rubí i es consolida en el quart lloc

La setmana vinent anirà a l'assalt del tercer lloc a la piscina del "Medi"

• Redacció - Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 17 Febrer 2019 09:36

Waterpolo La Sirena CNM - Rubí

La Sirena CN Mataró va guanyar el Rubí, el seu immediat perseguidor a la classificació, que a la primera volta l'havia derrotat per 8-7, i es consolida en el quart lloc de la classificació de la Divisió d'Honor.
En la pròxima jornada (2 de març) anirà a l'assalt del tercer lloc a la piscina del "Medi", equip que està tres punts per sobre.

No fa ser fàcil el triomf i l'equip de Marina Zablith no el va encarrilar fins el final del segon quart, quan amb tres gols de Clara Cambray, Marta Bach i Laura Vicente, va fer un parcial de 3-0 que va portar el marcador del 5-4 fins el 8-4 del descans.

En els dos últims quarts La Sirena va gestionar bé l'avantatge, el va augmentar fins els 6 gols (12-6) i només al final les rubinenques van maquillar una mica el resultat.

LA SIRENA CNM 12-8 CN RUBÍ

LA SIRENA CNM: Gaby Stone, Laura Vicente (3), Helena Lloret (1), Lea Bachelier, Brigitta Games (4), Audrey Daule (1), Clara Cambray (1), Cristina Nogué (1), Marta Bach (1), Maria Bernabé, Júlia Soler, Carla Martín, Júlia Àvila (ps).
PARCIALS: 3-2, 5-2, 2-1, 2-3.