Doble visita madrilenya en les divisions d'honor de waterpolo

Primer el Quadis CNM rep el Canoe i després La Sirena CNM el Moscardó

El dissabte hi ha ració doble de waterpolo del màxim nivell al complex Joan Serra del Centre Natació Mataró, amb visita de dos equips madrilenys.

El Quadis rep el Canoe

Primer a les 12:45 hores el Quadis CNM rep el Real Canoe, un equip que, tot i que no està massa ben situat, va donar molt bona impressió a la Copa disputada aquí a Mataró. A la 1a volta a Madrid s'hi va guanyar per 8-9 i vindran amb ganes de revenja.

Waterpolo Quadis CNM - Real Canoé

A les files del Canoe destaquen el porter Diego Tébar i el boia Víctor Gutiérrez un dels màxims golejadors de la lliga amb 45 gols.

El partit és tot un clàssic de la Divisió d'Honor. El Canoe ha jugat 25 vegades a la piscina del CN Mataró (una en "play-off") amb 15 victòries locals, 1 empat i 9 triomfs visitants. La temporada passada victòria mataronina per 11-9.

La Sirena rep el Moscardó

Després a les 14:30 hores La Sirena CNM rebrà el Moscardó, també de Madrid, un equip que havia estat entre els millors però ara està en hores baixes i és el penúltim classificat, en el lloc de promoció de descens. 

Waterpolo La Sirena CNM - Moscardó

Després de la victòria sobre el "Medi" la setmana abans i sobre el cuer en partit avançat corresponent a la 15a jornada, La Sirena CN Mataró té un partit que no ha de significar cap problema perquè l'equip de Mariona Zabith sumi tres punts més. A la primera volta es va guanyar a Madrid per 7-12.

La Sirena CNM està en 3r lloc i els altres tres equips de la zona de "play-of" (Sabadell, Sant Andreu i Medi) també tenen partits fàcils.

El Moscardó ha jugat 14 vegades a Mataró (una en "play-off"), guanyant les tres primeres vegades i perdent en les onze últimes, la temporada passada per 18-3.