Torna La Sirena CNM rebent la visita del Sant Andreu

L'equip andreuenc ha guanyat els set últims enfrontaments entre els dos equips

La Sirena CNM - Sant Andreu

El dissabte a les 12:45 hores La Sirena CN Mataró torna a la Divisió d'Honor de waterpolo. Ho fa rebent la visita del CN Sant Andreu en partit de l’avant-penúltima jornada.

El partit té poca transcendència perquè La Sirena no pot pujar del tercer lloc que ocupa, però serà una mostra del què pot passar en les més que probables “semis” contra l'equip andreuenc.

El Sant Andreu, a part del Sabadell, s'ha convertit en una "bèstia negra" per a les jugadores mataronines, que han perdut els set últims enfrontaments directes.
A la primera volta en aquesta Divisió d'Honor a Sant Andreu per 6-3. Abans també aquesta temporada per 2-10 en la Copa Catalunya disputada a Girona.
En la temporada passada per 6-7 en la tornada de les semifinals de la temporada passada aquí a Mataró, per 8-7 en l'anada d'aquestes semifinals, per 7-8 en la fase regular aquí, per 11-8 en la Copa a la piscina del "Medi" i per 7-5 a Barcelona en la primera volta de la fase regular.

L'última victòria mataronina sobre el Sant Andreu es remunta al 12 d'octubre del 2017 a València en la semifinals de la Supercopa 2017-18. El resultat va ser de 8 a 7.

L'equip andreuenc, que en la lliga només ha perdut contra el Sabadell (10-15 a la Pere Serrat), compta amb una plantilla sensacional. A la porteria la internacional Elena Sànchez, l'ex-Sabadell, la jugadora dels Estats Units Danijela Jackovich (que porta 63 gols), les holandeses Sleeking i Keuning i un bon reguitzell de jugadores de la terra com Alejandra Aznar, Anna Gual, Pili Peña, una altra ex-Sabadell i internacional, Mireia Guiralt, Paula Crespi, Ruth Ariño, Sílvia Morell.