Victòria de La Sirena CNM trencant la mala ratxa contra el Sant Andreu

L'equip de Marina Zablith obté un triomf que dona confiança de cara al "play-off"

Waterpolo La Sirena CNM - Sant Andreu

L'equip de La Sirena CN Mataró portava set derrotes seguides davant el CN Sant Andreu i el dissabte al migdia ha pogut trencar aquesta mala ratxa derrotant l'equip barceloní després d'un gran partit, com feia temps no es veia per part de l'equip mataroní. Tot i que el matx tenia poca transcendència, aquest triomf dóna molta confiança a l'equip de Marina Zablith de cara al "play-off" de semifinals que l'enfrontarà a l'equip andreuenc.

El partit ha començat amb un ritme de vertigen i una gran eficàcia en el xut per part dels dos equips, sempre amb avantatge de les visitants. Però a cada gol del Sant Andreu replicava de seguida l'equip mataroní i s'han anat succeint els empats fins el 7-7, i al descans s'ha arribat amb 7-8 favorable a les andreuenques, amb gol de Pili Peña quan quedaven pocs segons.

A l'inici del tercer quart La Sirena ha tancat de forma perfecta la defensa, Gaby Stone ha començat a parar i ha deixat a zero l'equip visitant. En atac s'ha mantingut l'eficàcia i s'ha capgirat el marcador amb un parcial de 3-0. Encara ha augmentat el parcial amb un gol més, que ha posat la diferència en els tres gols (11-8) a l'inici de l'últim quart, i aquest marge ja s'ha gestionat molt bé fins al final.

LA SIRENA CN MATARÓ 12-11 CN SANT ANDREU

LA SIRENA CN MATARÓ: Gaby Stone, Laura Vicente (4), Helena Lloret (3), Lea Bachelier, Brigitta Games (1), Audrey Daule (2), Clara Cambray (1), Cristina Nogué, Marta Bach (1), Maria Bernabé, Queralt Bertran, Júlia Soler, Júlia Avila.
PARCIALS: 3-4, 4-4, 3-0, 2-3