L'Ajuntament no ha pagat cap factura per la defensa d'Argentona Projectes en aquest mandat

El govern remarca que només pagarà les costes de defensa jurídica en cas que els acusats fossin absolts de qualsevol responsabilitat criminal

  • Redacció
  • Dimecres, 22 Febrer 2017 09:36

Argentona, Ajuntament argentona

L'Ajuntament d'Argentona ha aclarit que "no s'ha abonat cap factura en l'actual mandat corresponent a la causa penal oberta per 'Argentona Projectes'". El govern ha volgut deixar-ho clar arran de les informacions publicades en alguns mitjans en relació a l'acusació i obertura del judici oral contra l'exalcalde i regidor Pep Masó, el regidor Xavier Collet i els exregidors Miguel Mendoza i Ferran Armengol.

En aquest sentit, el govern manifesta que "sí que es va pagar una factura, però va ser al mes de febrer del 2011, per un import de 7.080 euros, període en què l'alcalde era Pep Masó". A més a més, l'actual equip de govern afirma que no assumirà cap despesa de costes per la defensa jurídica dels acusats pels presumptes delictes societaris i de malversació de fons públics. Tampoc no farà cap aportació econòmica en relació a la fiança solidària de 179.502,30 euros imposada pel mateix Jutjat d'Instrucció. Per últim, remarca que "només en el cas que algun dels acusats fos absolt de responsabilitat criminal de tots els delictes, s'assumirien les costes de defensa jurídica".