60.000 euros de Bankia i la Fundació Iluro per a projectes socials al Maresme

La segona convocatòria Acció Social 2018 repartirà 30.000 euros a associacions del Maresme que presentin els seus projectes abans del 3 d’abril

Bankia i Fundació iLURO

Bankia i la Fundació Iluro han renovat el conveni anual per desenvolupar i recolzar, amb una dotació de 60.000 euros, projectes d'impacte social i local a la comarca del Maresme. Amb això es proposen establir programes de col·laboració en l'àmbit de l'ocupació, el desenvolupament local i d'impacte social a la comarca contribuint a millorar la qualitat de vida de persones aturades, amb discapacitat o en risc d'exclusió social. Cal destacar que el pressupost anual de l’any passat per aquest conveni va ser de 40.000 euros, xifra que aquest any incrementen en un 50%.

Entre les activitats programades està el llançament de la convocatòria ‘Acció Social 2018’, en la qual destinaran 30.000 euros a projectes d'impacte social locals. A més, per primera vegada donaran suport també a programes mediambientals desenvolupats a la comarca del Maresme per un import de 10.000 euros.

Acció Social 2018

Aquest és el segon any que convoquen el programa d'ajuts Acció Social 2018, a la qual s’hi destinaran un total de 30.000 euros. Bankia i la Fundació Iluro han determinat que la seva prioritat és donar suport als projectes socials que amb la seva tasca social fomentin l'ocupació i el desenvolupament local. Les entitats socials que se’n vulguin beneficiar hauran de presentar els seus projectes entre el 15 de març i el 13 d’abril i podran obtenir entre 2.000 i 8.000 euros de pressupost. Les bases de la convocatòria es poden consultar al web de la Fundació Iluro i al d’En Acción Bankia.

Un 50% més de pressupost

L'augment pressupostari del 50% d’aquest conveni de col·laboració amb la Fundació Iluro suposa per a Bankia afermar la seva línia de col·laboració amb el tercer sector donant suport a més organitzacions sense ànim de lucre. Aquestes són entitat que treballen a tota la comarca per millorar les persones amb menys recursos.