Llavaneres celebra la Festa Major de Sant Andreu

La carpa del parc de Can Alfaro concentra bona part de l'activitat, com la Nit Jove i la Nit Revival

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 30 Novembre 2018 09:45

Maresme 2017/2018, espectacle percussió llavaneres

Del 30 de novembre al 2 de desembre Llavaneres viurà una nova Festa Major de Sant Andreu carregada d'esdeveniments de tot tipus amb voluntat d'arribar al màxim de públics. El divendres 30 de novembre la carpa del parc de Ca l'Alfaro acollirà la Nit Jove, amb les actuacions de Dj Edu R, Reskate, Adala & The Same Song Band i Dj Hochi. Hi haurà servei de bar i sopar a preus populars. L'endemà el mateix escenari serà pels adults, amb la Nit Revival amb les actuacions de l'escola de dansa Escenika i Gim Llavaneres i sessió de disco amb Dj Straw&Berry.


A ritme de percussió!

Durant la Festa Major es farà el popular concurs de grups de percussió Llavatraka, amb la participació dels diversos grups vinguts d'arreu del país i organitzat pels Batubanyuts.
Serà el dissabte 1 de desembre a la carpa del parc de Ca l'Alfaro, a les 17.30h. Prèviament les colles faran una rua pels carrers del poble.

Amb la Marató
Com és habitual, la proximitat amb la Marató de TV3 convertirà en solidaris alguns dels actes

Les tradicions, importants

El divendres 30 de novembre a les 11.30h es concelebrarà l'Eucaristia presidida pel bisbe auxiliar de Barcelona a l'església parroquial. El dissabte 1 de desembre hi haurà la ballada de sardanes a les 12h a la plaça de la Vila, hi haurà vermut i degustació d'escudella solidària en benefici de La Marató de TV3.

El diumenge dia 2 hi haurà la tradicional cercavila, a les 11.30h, amb diverses colles geganteres convidades. A les 13 al parc de l'U d’Octubre hi haurà l'acte de lliurament  de la rosa als Andreus i les Andrees de Llavaneres.