Aquest cap de setmana: Sant Pol, rei dels formatges

La cita gurmet aplegarà una quinzena d’artesans formatgers entre el 27 i el 28 d’abril

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 25 abril 2019 15:42

Especials 2017/2019, especials, fira sant pol formatge

Sant Pol de Mar tornarà a acollir una nova edició de la fira del formatge, una esplèndida ocasió per degustar els millors formatges de la zona, passar una bona estona amb música en directe o guanyar diversos premis que se sortejaran entre tots els tiquets degustació venuts des del començament de la fira fins a la seva finalització, diumenge 27 a les 14.30 hores.

La jornada del dissabte 27 d’abril començarà a les 11.00 del matí, on ja trobareu col·locades totes les parades participants. A les 12.30, començarà el concurs popular del millor formatge de la fira, en què podrà participar el públic comprant un tiquet per tastar i avaluar els formatges que s’hi presentaran. Tots s’exposaran en una taula sense etiquetar, s’enumeraran i es classificaran per la seva intensitat.

Especials 2017/2019, especials, fira sant pol formatgeLa música i els tastets també seran protagonistes: dissabte al migdia gaudirem amb els ritmes de la Big Bang Valona i a la nit podreu sopar amb un tastet musical dels cantautors Moon Alone. L’endemà, el Cheese Jazz Quartet amenitzarà el migdia amb saxo, piano, contrabaix i bateria. L'entrada és gratuïta, però es pot adquirir un tiquet degustació de 4 tastos de formatge i una copa de vi per 8 euros.